HIFU Super PRO

(3 kundrecensioner)

118000 kr

 

För HIFU behandlingar ansikte & kropp

 • Inkl. HIFU Pro
 • Utbildning ingår
 • Inkl. garanti 1 år (kan förlängas)
 • Support alla dagar 10.00-18.00 
 • Inkl. 4 kassetter x 21.500 skott

Kontakta oss om ni vill ansöka om leasing

 

En behandling och resultatet efter 30 dagar.

Fem minuter efter första HIFU behandlingen.

 HIFU 3D

Användningsområden för HIFU

Dessa kan du göra med tekniken HIFU

 • Utrustad med 8 olika patroner, till olika huddjup.
 • Ta bort rynkor på pannan, ögonen, munnen mm.
 • Förbättrar hudens elasticitet och konturer.
 • Stramar hudens vävnad, lyfter ögonbrynslinjerna.
 • Kroppsslimming och kroppsformning.
 • Förbättrar käklinjen, reducera "marionettlinjerna.

Vad är MMFU?

MMFU står för mikro- och makrofokuserat ultraljud och tekniken kallas ibland HIFU, högfokuserat ultraljud. Med hög precision värmer man vävnaden på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer hud uppstramning, kollagenny bildning, uppstramning av djupa fascian och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på.

Vilka områden kan behandlas med 3D HIFU PRO?

Behandlingen är godkänd för att behandla huden vid panna och ögonbryn, längs käklinjen, under hakan, på halsen och dekolletaget och kan även användas för huduppstramning på armar, ben och mage.

Är HIFU en säker metod?

Ultraljud har använts inom medicinen i över 50 år och 3D HIFU PRO är bevisat säker och effektiv i kliniska studier. Ultraljud för hud uppstramning har använts i över en halv miljon behandlingar världen över. HIFU PRO 4 den senaste utvecklingen inom ultraljuds-behandling, samma typ av teknik som Ultherapy.

Vilka områden kan man utföra HIFU behandling på?

3D HIFU PRO liksom Ultherapy för att lyfta panna och bryn, käk linje och nedre ansikte, under haka samt hals och dekolletage - alltså är en HIFU behandling ansikte något populärt. 3D HIFU PRO dessutom godkänd för kroppstightening av t ex armar, ben och mage.

Gör HIFU behandlingen ont?

Just när HIFU behandlingen utförs kan man uppleva en viss smärta och obehag men jämfört med andra behandlingar är det högst tolerabelt. Efter behandlingen har man ingen smärta.

Finns det några biverkningar?

Man kan få en lätt rodnad första timmarna efter behandling, och det är vanligt med lätt svullnad eller en pirrande känsla i ett par veckor. Även små blåmärken och lätt känselnedsättning kan förekomma, men det är ovanligt. Sådana besvär försvinner inom 2-4 veckor efter behandling. Detta är något du bör ha i åtanke främst om du gör HIFU behandling ansikte om du är uppbokad.

Vad är Ultraformer?

Ultraformer är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

Hur lång tid tar en behandling och hur snabbt ser man resultat?

Behandlingen tar ca 45 minuter och man ser fullt resultat efter cirka tre månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar.

Behandling med HIFU 3d

Teknisk specifikation

Behandlingsmunstycken: Standard(3.0mm, 4.5mm, 8.0mm, 13mm,)
Extra munstycken (ingår ej): (1,5mm, 10mm, 16mm)
Antal skott per munstycke: 15.000
Skärm: 15 inch
Ström: 110-240V, 50/60Hz
Brutto vikt: 25 kg

3 recensioner av HIFU Super PRO

 1. Anna Sterner

  HIFU är det närmsta “icke invansiva” metoden där resultaten kan jämföras med kirurgiska ingrepp. Om du inte tror att du behöver operation ännu eller helt enkelt inte gillar tanken på kniven, kan HIFU vara den naturliga ansiktslyft eller halslyft alternativet för dig.
  HIFU kan användas på många olika områden. Huduppstramning, fettreducering, vaginaltightning.
  HIFU är det enda icke kirurgiska metoden som kan nå ner till samma hudlager som kirurger använder ”SMAS nivå” Både HIFU och kirurgiska lyft stramar åt lös hud på ansikte och kropp. Skillnaden är att med HIFU finns inte biverkningar som uppstår vid kirurgiska behandlingar.
  Som behandlare, klinikägare rekomenderar jag starkt HIFU behandling för ett skonsamt, långsiktigt, bra resultat. Man behöver oftast bara 1 st. behandling.

  *SMAS är samma lager av vävnad som läkare drar åt vid t.ex ett ansiktslyft.

  **Kan varmt rekommendera IPL Specialisten som en komplett helhetsleverantör inom den växande skönhetsbranschen. När service och pris avgör! Ett långsiktigt samarbete när det är som bäst. //Anna Sterner, Clinic By Anna Sterner (Ägare)

  • Joakim Söron

   Tack!

 2. Charlotta Heydorn

  Jag älskar hifun då det går ner på djupet och verkligen ger resultat! Så bra produkt! Kan varmt rekommendera!

 3. Maria Sjövik

  Jag är supernöjd med resultaten!!
  Kunderna är också jättenöjda
  Grundlig utbildning och support 7 dagar i veckan

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Intresseanmälan

Intresseanmälan

15 + 10 =