Hydra Dermabrasion ansiktsmaskin + RF

49000 kr

Möt legenden

Det är en innovativ enhet som använder modern teknik för att återställa hudens ungdomliga och vitala utseende. Denna banbrytande teknik använder effekterna av peeling, absorption och syresättning, vilket ger oss en fullständig omfattande behandling. Att utföra en fullständig behandling med Legend-enheten är inte tidskrävande, men det är säkert och själva enheten är enkel att använda. Huvudena som är fästa vid den kan användas för en fullständig behandling eller användas separat för andra behandlingar.

  • Inkl utbildning
  • Garanti 2 år
  • Support

Beskrivning

Teknisk data.
  • RF-frekvens: 2MHz
  • Effekt: 370 W.
  • Varm-kall huvudtemperatur: från -5 till +30
  • Enhetsmått: 37cm x 47 cm x 110 cm
  • Vikt: 35 kg
Varför Legend?

Denna teknik kan helt förändra hudens tillstånd. Enheten regenererar inte bara och gör huden mer elastisk, men du kan också rengöra den ordentligt och anpassa den till skönhetsbehandlingar! Tack vare syreinfusionen kommer du att syresätta den djupt och huden får inte bara fasthet utan förbättrar dess färg.

Hydra dermabrasion huvud med utbytbara spetsar

Hydra dermabrasion huvudet gör att du kan ex foliera den gamla epidermis och utföra regenerativa behandlingar med hjälp av aktiva substanser. Behandlingar med användning av en hydra dermabrasion huvud är ett utmärkt val för människor som letar efter lindring för huden efter en semester vila.

 

KALLT-VARMT huvud

Det används för termisk chockbehandlingar, stimulerar blodcirkulationen, förbereder hud och lugnande behandlingar, t.ex. för vaskulär eller irriterad hud.

 

Biolift huvud

Den använder metoden för icke-kirurgisk lyftning av hela området i ansiktet, nacken och klyvning. Biolyft huvudet avger mikroströmmar med noggrant utvalda parametrar som stimulerar de regenerativa processerna.

 

CO2 kapsel huvud med Bohr-effekt

Detta huvud är utformat för att exfoliera överhuden, stimulera den inre syresättningen i huden, dess cirkulation, näring, föryngring, återfuktning

 

 

RF-huvud

Med hjälp av en radiovåg värmer huvudet vävnaderna till en temperatur på cirka 60 grader Celsius. Att dra nytta av den förekommande termiska effekten leder till förkortning av kollagen fibrer.

 

Du kan använda radiovågs huvudet för:

• utjämning av rynkor
• förbättring av ansikts konturer
• lyftande hängande ögonlock
• lyftande hängande kinder

Gå till behandlingar med nålfri mesoterapi

Tack vare elektriska impulser underlättar och förbättrar absorptionen av aktiva substanser. Det används för att erhålla effekter som: vitalisering, föryngring, minskning av hudfel i form av fina rynkor, missfärgning.

 

Spruta för injektion av näringsämnen

Infusionshuvudet, som används efter noggrann rengöring, möjliggör injektion av näringsämnen i huden under högt tryck. Huden är fuktad, näring och syresatt. Syreinfusions huvudet tillåter användning av alla serum med näringsämnen, anpassade till klientens hudtyp.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hydra Dermabrasion ansiktsmaskin + RF”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *