Pico Pro

162000 kr

 

 

 

Picosecond-laser för att ta bort tatueringar och permanent makeup

Pico Pro är en modern pikosekund laser, designad för de mest krävande behandlingarna, där hög effekt, effektivitet och kund komfort räknas.

Pico Pro picosecond laser är en tekniskt avancerad kosmetisk enhet som skiljer sig mycket från många äldre generationens lasrar som använder nanosekund huvuden.

Picosekund eller nanosekund YAG-laser

Huvudskillnaden mellan en pikosekund och en nanosekund laser är den tid laserenergin levereras. I fallet med en laser med pikosekund teknologi sänds strålen upp till tre gånger kortare än i fallet med en nanosekunds laser.

Genom att ge samma energivärde på tre gånger kortare tid bryts pigmentet upp i mindre fragment, tack vare vilket vi kan ta bort tatueringen snabbare och mer exakt. Dessutom utsätts behandlingsstället för hög energi tre gånger, vilket leder till mindre smärtsensationer under proceduren.

 

 

 

 

 

Carbon Laser Peeling - Hollywood Behandling
Carbon laser peel är en innovativ laserbehandling som tillsammans med Medical Carbon använder fokuserade laserstrålar för att behandla huden. Carbon Laser Peel arbetar för att återställa hudbalansen samtidigt som man främjar en hälsosam och jämn lyster.

Vad behandlar Carbon Laser Peel Treat?
Ojämn hudton, grov struktur, akne och fet hud, porer och linjer.
Carbon Laser Peel är den senaste innovationen för att ge djupgående och långvariga resultat.

Hur fungerar behandlingen?
Carbon Laser Peel-behandling fungerar genom att applicera ett tunt lager av kolblandning på hudens yta.
Kolblandningen är en 100% naturlig produkt och består av mycket små kolpartiklar som kan tränga in även de svåraste platserna. Behandlingen börjar med hudrensning, varefter kolkrämet appliceras. Krämen, som innehåller pulver av vulkanisk sten, tränger in i huden och absorberar fett och föroreningar helt inuti porerna. När kolet är jämnt fördelat, utsändes en fokuserad ljusstråle i huden. Kolpartiklarna absorberar aktivt ljuset tillsammans med skadade celler som finns i hudens övre lager.
Det genererar värmeenergi i huden, vilket utlöser produktionen av nytt kollagen och som hjälper till att bygga ett nytt lager av hud. Som ett resultat ökar tillväxten i bindväv, huden stärks, den ex folieras av kolpartiklarna och porerna rengörs noggrant.

Avslutning
Hur ofta och hur många Carbon Laser Peel-behandlingar behövs det?
Antalet behandlingar bestäms individuellt, men en 3-6 behandlingskur kommer att ge ett fantastiskt resultat.
Vi rekommenderar mellan 2 - veckor mellan behandlingarna. Denna tidsram tillåter regenerering av kollagen och elastin i huden.
Underhållsbehandlingar rekommenderas var 1-3 månader

Finns det några potentiella biverkningar?
Biverkningar är minimala med låg rodnad och stickningar några timmar efter behandlingen. Tillfälligt hårborttagning i det behandlade området kan uppstå.

Gör det ont?
Det finns ingen smärta med Carbon Laser Peel-behandling. Under proceduren kan du uppleva en liten stickning och uppvärmning av huden.

Hur lång tid tar behandlingen?
Behandlingen tar 30 minuter.

 

 • Våglängd: 1064nm & 532nm, 755nm.
 • Max energi: 1064nm: 100-2.000mj; 532nm: 100-600mj
 • Pulsbredd:  8 ± 2ns
 • Pulsfrekvens: 1 - 10Hz (justerbar)
 • Ljusdiameter:  1-10 mm (justerbar)
 • Certifiering: ISO13485, CE & FDA
 • Kylning: Inbyggd vattenkylning + luftkylning
 • Vikt:  80 kg
 • Mått:  68 x 40 x 82 cm
 • Display: 10,4 "True Color Touch Screen
 • Röd punkt: Ja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pico Pro”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *