Datum

nov 13 2021

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

8.200 + moms

HIFU 3 D kurs – Falkenberg

Användningsområden för HIFU 3D

 • Utrustad med 8 olika patroner, till olika hud djup.
 • Ta bort rynkor på pannan, ögonen, munnen mm.
 • Förbättrar hudens elasticitet och konturer.
 • Stramar hudens vävnad, lyfter ögonbryns linjerna.
 • Kropps slimning och kroppsformning.
 • Förbättrar käk linjen, reducera “marionett linjerna.

Vad är MMFU?

MMFU står för mikro- och makro fokuserat ultraljud och tekniken kallas ibland HIFU, hög fokuserat ultraljud. Med hög precision värmer man vävnaden på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer hud uppstramning, kollagen bildning, uppstramning av djupa fascian och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på.

Vilka områden kan behandlas med 3D HIFU PRO?

Behandlingen är godkänd för att behandla huden vid panna och ögonbryn, längs käk linjen, under hakan, på halsen och dekolletaget och kan även användas för hud uppstramning på armar, ben och mage.

Är det en säker metod?

Ultraljud har använts inom medicinen i över 50 år och 3D HIFU PRO är bevisat säker och effektiv i kliniska studier. Ultraljud för hud uppstramning har använts i över en 1 miljon behandlingar världen över.

Vilka områden kan behandlas?

3D HIFU PRO liksom ultraterapi för att lyfta panna och bryn, käklinje och nedre ansikte, under haka samt hals och dekolletage. 3D HIFU PRO dessutom godkänd för kropps tightening av t ex armar, ben och mage.

Gör behandlingen ont?

Just när behandlingen utförs kan man uppleva en viss smärta och obehag men jämfört med andra behandlingar är det högst tolerabelt. Efter behandlingen har man ingen smärta.

Finns det några biverkningar?

Man kan få en lätt rodnad första timmarna efter behandling, och det är vanligt med lätt svullnad eller en pirrande känsla i ett par veckor. Även små blåmärken och lätt känselnedsättning kan förekomma, men det är ovanligt. Sådana besvär försvinner inom 2-4 veckor efter behandling.

Vad är Ultraformer?

Ultraformer är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

Hur lång tid tar en behandling och hur snabbt ser man resultat?

Behandlingen tar ca 45 minuter och man ser fullt resultat efter cirka tre månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar.

 

 

 

 

 

”Lycka till, ni är bäst.”

”Stort kunnande. Finns alltid när/ om vi behöver hjälp. Trevligt bemötande. Rekommenderas”

”Stor erfarenhet vi får alltid hjälp när det behövs kunniga personal vi kan rekommendera IPL specialisten för alla klinik och trevlig bemötande.”

”Trevliga, stort kunnande och helt underbar utbildning! Snabba svar om man undrar något. Jag rekommenderar det verkligen!”

”Vi rekommendera IPL specialisten för alla , för allting , de är jätte trevliga och alltid hjälp oss när det behövs.”

”Underbara utbildare som hjälper till dag som natt. Tänk att de åkte ända till Norrland i snöstorm för att utbilda oss på mitt företag ”

” Superbra utbildning och maskiner!”

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Boka evenemang

HIFU kurs - Falkenberg

Anmälnings avgiften är 2.000:- och skall erläggas för bokningen skall gälla. Avgiften återbetalas om avbokning sker senast 7 dagar innan kursen. Avgiften återbetalas om kursen inte blir av på grund av dåligt intresse eller sjukdom. Inbetalas till Pg 82 30 57-5 ( Fa AC Söron Mårtensson). Glöm inte ditt namn.

Available Platser: 2
The HIFU kurs - Falkenberg ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *