Ska du starta klinik?

Skicka en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan!

IPL Specialisten i Sverige AB

Med ny teknik och kunskap öppnar sig nya möjligheter. Oavsett om du vill starta klinik, “smyg starta” i bostaden eller bredda din befintliga verksamhet så har IPL-Specialisten den klinikutrustning du behöver och ett fulländat affärskoncept som gör att du enkelt kan komma igång med din klinik.

Leasa din klinikutrustning med Nordic Finance

Finansiering av klinikutrustning

Vi kan erbjuda bra leasingavtal över 36 månader och 0:- i kontant insatts eller en individuell betalningsplan som kan anpassas till din ekonomiska situation.

Viktigt!

Det finns några aktörer på marknaden som aktivt fortsätter att skära guld trots det blivit ökad konkurrens och bättre service. Dessa “denna” aktören lägger mer energi på att smutskasta kollegor en att ta hand om sina kunder. För dig som kund kan det vara svårt att veta vem som är vem. Det är viktigt att du INNAN köp kontrollerar vem du handlar av, tag en kreditupplysning på företaget i fråga och se hur de pungslår sina kunder på pengar.

Om du gör affärer med oss kan du alltid känna dig säker på bra service, tag gärna en upplysning på oss och ring gärna upp några av våra kunder.

 

 

 

 

Offertförfrågan & Boka tid

Några snabba frågor - Kryssa i de alternativ som passa dig bäst!

4 + 11 =